jom jadi kawan saya

Friday, 26 April 2013

sakit mata.. hidup mesti terus

salam khamis readers...

sakit mata dh 2 hari tp kerja mesti setel, even aku menaip 2,3 rangkap.. *kau ingat pantun???

bila menaip tgh mlm lepas pipah tdo, adalah masa yg aku dpt merempit mengarang.. sbb lps kul 2pg jarang dia bgn balik.. ditemani dgn radio THR Gegar, xde laa aku takut sgt.. *okeh, serius betul, aku penakut! sila rahsiakan =)

geram.. geram.. geram.. nape? sebab dlm kepala dah kuar ayat smpai chapter 800 *adake?.. tp yg aku tekan2 kat kibod baru page 80.. kemon laa.. apa yg terhegeh2 sangat nih.. rasa terseksa ok.. last2, aku tutup semua sumber punca audio.. yang jd peneman aku mlm2 cuma bunyi kipas di siling.. sesekali bunyi cengkerik nak jugak masuk korum tp oleh kerana xde royalti utk dia, maka dia pun beredar membawa hati yg lara.. *homaigad, aku dh start merapu..

tapi aku hanya mampu bertahan selama 18minit.. iyer, ngam-ngam 18minit! aku kalah sbb dah dasar penakut, bunyi dedaun berguguran sbb angin kuat pon aku dah pikir yang bukan-bukan.. prfttt! aku rs masa ni, kalau berdiri jembalang depan aku, aku baca ayatul Kursi, harus dia gelakkan aku guling2 xhengat donia.. walaupun dlm imejinasi aku yg xseberapa ni, dia akan hangus terbakau dgn sekali petikan jari.. *nampak benau iman tak mantap kakton oiii!

apa yg aku nak gtau kat sini, kali ni adalah... buat kerja kena fokus sebab aku jenis mudah kelaut.. jadi, aku akan setkan target.. apajadi skalipun, kena taip sekian sekian pages.. melainkan kiamat berlaku.. amacam, fokus tak kakton???

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete